Agenda Direct lid worden Word vrijwilliger! Facebook logo
FC Almere
Agenda Word vrijwilliger!Direct lid worden
Toernooien 2018

Toernooien 2018

De leukste toernooien van Almere komen er weer aan.
U kunt uw team gelijk aanmelden door onderaan de pagina op de aanmeld button** te klikken van het toernooi.

3 juni 2018 het toernooi voor de JO8, JO9, JO14, JO15 en JO17.
Dit toernooi wordt gespeeld met een ochtend en middag programma.
De eerste wedstrijden van het ochtend programma zullen om 9:30 uur starten en de prijs uitreiking zal rond 13:15 uur zijn. Hier zullen de volgende categorieën namens FC Almere aan mee doen:JO8 1e t/m 4e klasse, JO14 1e & 2e klasse en de JO17 3e & 4e klasse.
De eerste wedstrijden van het middag programma zullen om 13:30 uur starten en de prijs uitreiking zal rond 17:00 uur zijn. Hier zullen de volgende categorieën namens FC Almere aan mee doen: JO9 1e t/m 5e klasse en de JO15 2e & 3e klasse.

Inschrijven:
Bij het inschrijven van uw team vragen wij om de volgende gegevens.

  1. Naam vereniging
  2. Team en klasse
  3. Contact persoon vereniging/team
  4. Telefoonnummer vereniging
  5. Telefoonnummer contact persoon team
  6. Indien aanwezig bij uw vereniging, toernooi e-mail adres*

Deze gegevens zullen wij alleen gebruiken voor de organisatie van het toernooi, de gegevens zullen niet aan derde worden verstrek t.We gaan er wel vanuit dat als u zich inschrijft er ook toestemming van uw vereniging is om aan onze toernooien mee te mogen doen.

Nadat u zich heeft ingeschreve onvangt u u een bevestigingsmail. Hierin zal onder andere een link staan naar de toernooi website. Op deze website kan u het laatste nieuws volgen, de poule indeling bekijken en het wedstrijd programma zien. Op de toernooi dag zelf kan u hier ook het scorebord vinden, waarop u live de uitslagen en standen kan zien.

Schrijf uw team snel in, want dit willen uw spelers niet missen. Klik op de toernooibutton van je keuze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Toernooi e-mail adres van uw vereniging bewaren wij om uw vereniging voor onze toernooien in de toekomst uit te nodigen.

** Indien u geen e-mail programma heeft geinstalleerd en het via webmail moet doen, kunt u een mail sturen naar toernooi@fcalmere.nl Vermeldt dan bij het onderwerp voor welk toernooi. Verder graag alle gewenste gegevens opgeven in de mail zelf.