picture-_px.pict.dbsport.5451.png

Koop je tenue online

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang
27 juli door Het Bestuur
Vanaf 2 augustus gaat elke dinsdag en donderdagavond de ledenadministratie weer open vanaf 19.30 uur , dit is ook het moment om je pasfoto in te leveren als daar de afgelopen tijd om gevraagd is door de ledenadministratie want sommigen moeten een nieuwe pas hebben .
Vanaf maandag 8 augustus zullen de selectie teams weer beginnen met trainen ( competitie begint 2 weken eerder ) en vanaf 22 augustus zullen de overige teams weer gaan trainen .
Het trainingsschema zal van de week bekend worden ( we zijn de nieuwe teams aan het inpassen )
Houdt u alvast zaterdag 27 augustus vrij in uw agenda want dan zal de openingsdag zijn ( programma zal binnenkort bekend worden gemaakt )

Bestuur Fc Almere
FC Almere start met veel vertrouwen aan voorbereiding.
27 juli door Bron : Hat Amsterdamsche Voetnal
Hoewel de zon niet uitbundig scheen, werd er bij FC Almere zaterdag op de eerste training volop gelachen. De formatie van trainer Maurice Ligeon liep vorig seizoen op een haar na promotie mis naar de eerste klasse, doordat FC Aalsmeer in een beslissingsduel om het kampioenschap won na strafschoppen en DVVA in de nacompetitie te sterk was. “Dat is geweest. Ik ben blij dat we weer begonnen zijn”, trapt Ligeon af.

Bij FC Almere stonden tijdens de eerste training veel nieuwe namen op het veld, onder wie Kevin Vermeij en Salih Yildiz, die vorig seizoen nog bij FC Aalsmeer speelden. “Vanochtend heb ik niet meer teruggedacht aan de competitie-ontknoping, ook niet toen ik Vermeij en Yildaz zag lopen. Het is ook niet goed als je te lang in een teleurstelling blijft hangen”, knipoogt Ligeon.

picture
We zijn op zoek naar jou!
11 juli door Commissie Dames en meisjes voetbal.
Wie wil er niet voetballen bij FC Almere, de mooiste en gezelligste vereniging in Almere?
Wij zijn druk bezig het Dames en Meisjes voetbal op de kaart te zetten en het de aandacht geven die ze verdienen!
We hebben al meisjes teams Onder 17, onder 15 (2) en onder 13 (2). Daarnaast starten we het nieuwe seizoen met een Dames 1. Maar we willen meer en hebben de ambitie om met FC Almere de Vereniging van Flevoland te worden op het gebied van Dames en Meisjes voetbal.

Dus zijn we op zoek naar JOU!!!!!
Treuzel niet en wordt lid. je kunt je onmiddellijk aanmelden via de link op de website.
picture
Innen Contributie via Collectmasters
8 juli door Het Bestuur
Beste leden,
Het bestuur van FC Almere heeft besloten om het factureren en het innen van de contributie over te dragen aan CollectMasters B.V.
CollectMasters B.V. start vanaf juli 2016 met het online factureren en innen van de contributie per kwartaal of per jaar voor de leden die per 1 juli de contributie nog niet betaald hadden of nog geen automatische incassoregeling met FC Almere zelf gesloten hadden via het emailadres incasso@fcalmere.com.

Concreet betekent dit dat zij uw contributie per kwartaal in hun administratiesysteem ëNIKKI’ verwerken. Deze betalingen zullen automatisch geďnd worden van uw rekening, uw ingevulde machtiging voor automatische incasso wordt overgenomen door CollectMasters.

In Juli zullen alle leden informatie hierover ontvangen en welke informatie verzonden moet worden aan CollectMasters B.V.
Let op: bij de facturatie per kwartaal worden 15% administratiekosten in rekening gebracht. Bij facturatie per jaar worden er geen administratiekosten in rekening gebracht. Mocht u uw contributie in 1 keer willen betalen, dan kunt u dat aanvragen bij CollectMasters B.V. via info@collectmasters.nl, nadat u de informatie heeft ontvangen.

 Belangrijk voor alle leden is dat wanneer de contributie niet is voldaan, er geen afspraak gemaakt is met CollectMasters B.V. de speler geen toestemming krijgt om deel te nemen aan trainingen, (oefen)wedstrijden of andere activiteiten van FC Almere. Dit geldt ook voor spelers die tot op heden de contributie van afgelopen seizoen niet (volledig) hebben voldaan. Vanwege de slechte ervaringen met het betaalgedrag zijn we genoodzaakt deze strenge maatregel te nemen.
Alle communicatie over het innen van de contributie loopt via Collectmasters B.V.
 Hoofdbestuur FC Almere.
Collectmasters B.V.
picture
Indeling Jeugdteams seizoen 2016-17
3 juli door Technische Zaken FC Almere
De voorlopige indeling van onze teams voor het nieuwe seizoen is gereed.
Klik op de teambutton, selecteer je categorie en kijk bij teamleden.
Wanneer je inlogt via je gebruikersaccount kom je gelijk bij de homepage van je team.
Selecteer Mijn team in het menu. In de tweede helft van juli worden de pouleindelingen bekend.
Dan kun je zien welke tegenstanders er in je poule zitten en de geplande wedstrijden voor je team.
picture
Indeling Zaterdag 1 seizoen 2016-17
2 juli door Voetbal.nl
Klasse : 2e Klasse B
Verkiezing ledenraad en herbenoeming bestuursleden.
29 juni
De uitslag van de verkiezing voor de ledenraad is bekend. Voor het eerst hebben onze leden kunnen stemmen via de website. Als je hebt gestemd is de kans groot dat je hebt gemerkt dat het stemproces, ondanks alle inspanningen, niet vlekkeloos van start is gegaan. We hebben er wel veel van geleerd en dat is belangrijk voor de toekomst!
De ledenraadvergadering van 28 juni is verplaatst naar maandag 4 juli. Alle kandidaten worden voor de vergadering uitgenodigd. Tijdens de vergadering wordt de verkiezing geëvalueerd.

Er zijn geen tegenkandidaten aangemeld voor de bestuursfuncties voorzitter en secretaris.
Dat betekent dat in de ledenraadvergadering van 4 juli Edo Westerbeek en Nico Turfkruier voor een nieuwe termijn worden herbenoemd.
picture
Nieuwe spelregels: wat verandert er?
14 juni
De spelregelcommissie van de FIFA heeft de spelregels dit jaar flink aangepast. Veel aanpassingen zijn vooral tekstueel. Het doel was om het korter en bondiger te omschrijven. Dat is gelukt, het ëboek’ is bijna de helft minder dik. Verder is een aantal inhoudelijke wijzigingen in de regels doorgevoerd.
7 juni Groot onderhoud natuurgrasvelden.

Jarig deze week

Otis Janssen 28 jul
Mike de Blieck 30 jul
Etienne Bigot 31 jul
Daniel Szklanny 31 jul
Gino Smit 1 aug
Diënzo Abinta 1 aug
Enrique Leysner 1 aug
Joey Hesseling 2 aug
Senna Pauel 2 aug
Roan Blokzijl 2 augMan-of-the-match

Darragh Lubbers 7 mei
Laura Matthijs 7 mei
Rachel van Netten 30 apr
Maurice van Es 23 apr
Moussa Ghabri 16 apr
Mathijs Evertse 16 apr
Robin van de Hoek 9 apr
Thomas Groot Nibbelink 9 apr
Gian Van Boxtel 9 apr
Moussa Ghabri 2 apr